smali

воскресенье, 20 марта 2016 г.

Безкоштовні тестові уроки з Візуального Програмування Kid'IT

Подробности
Майбутні друзі Kid’IT, батьки, яким цікаво поспостерігати за тим, як Ваші діти створюють свої проекти на планшетах і в принципі зрозуміти, що ж являє собою проект Kid’IT та що ми розуміємо під креативом через технології - запрошуємо на безкоштовні тестові заняття Kid'IT у Києві 20 березня (в наступну неділю).

Ці тестові заняття останні перед запуском нових груп 26 березня - отже є ще можливість приєднатися.
KID’IT - міжнародний освітній проект, основна ідея якого дати можливість українським дітям отримати перші навички технологічної грамотності та базові навички необхідні для успіху у майбутньому (такі як креативність, критичне мислення, командна робота та вміння комунікувати, активне користування технологіями для створення та самовираження. Те, чому вчать у Кремнієвій Долині, але вже тут, в Україні. На сьогодні навчання пройшли вже 22 групи в Києві, Рівному та Івано-Франківську.
Детальніше прочитати про Освітньо-Технологічний майданчик KID`IT Ви можете на нашому офіційному сайті: http://kidit.com.ua/


Початок безкоштовного тестового заняття для дітей 5-6 років група №1 - 10:00
Початок безкоштовного тестового заняття для дітей 7-8 років група №2 - 11:00

Update: Кількість заявок на тестові уроки набаго більша, ніж можливість вмістити 2 групи, отже робимо безкоштовне заняття для дітей група №3 - 12:00

Місце проведення: Chasopys EduSpace, вул. Велика Васильківська, 30 (колишня Червоноармійська), 30, 3 поверх, це новий освітній простір від “Часописа”, в 100 м від нього, який виступає партнером нашого проекту у Києві та приймає групи Kid'IT у своїх стінах.

Для того щоб потрапити на безкоштовне тестове заняття будь ласка заповність анкету: http://kidit.com.ua/course-order/ та з вами зв’яжутьcя для підтвердження Вашої участі.

Рекомендуємо взяти свій планшет для занять, підходить як iPad так і Android), із завантаженою туди попередньо програмою ScratchJR, в якій дитина зможе працювати як на курсі, так і вдома (зберігаючи свої роботи і демонструючи їх гордо батькам: ). Якщо ні - не проблема, видаємо робочий планшет для заняття.
Лінки на скачування ScratchJr:
- на платформу iOS: https://itunes.apple.com/us/app/scratchjr/id895485086?mt=8
- на платформу Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.scratchjr.android&hl=en

Якщо Вам не прийшов лист підтвердження, або ж Ви хочете підтвердити участь у Тестовому занятті по телефону - звертайтеся до координатора Каті Ковальчук :
+38(099) 067 41 74
email: kateryna.kovalchuk@kidit.com.ua

Якщо у вас є додаткові питання по проекту KID`IT - Надія Данилишина, співзасновник проекту, радо відповість на них за телефоном +38(093)6716292.

В очікуванні наша зустрічі з Вами!

***
FAQ про Kid’IT

Що таке KID`IT?
Вибираючи зі зрозумілих нам форматів, назвемо це першими в житті дитини курсами програмування, але з акцентом на розвиток креативу, створення нового (історій, мультфільмів, ігор) за допомогою технологій.

На дітей якого віку орієнтуємося?

Стартова програма «Візуальне програмування» на ScratchJr орієнтований на дітей 5-8 років, з розподілом на 2 вікові категорії: 5-6 і 7-8 років.

Як відбувається навчання?

Навчання відбувається курсами, кожен курс складається з 12 занять, 2 рази на тиждень (субота, неділя), кожне тривалістю 60 хвилин.
Це не разові уроки по принципу розвиваючих курсів, це повноцінний комплекс, зі стартовою та фінальною крапкою презентації своїх проектів перед батьками.

В основі програми «Візуальне програмування, ScrathcJr. Level 1, 2»- вступна мова програмування для дітей 5-8 років ScratchJr, розроблена MIT Media Lab (США). Це адаптована версія мови Scratch, де діти створюють свої історії, ігри, поєднуючи разом графічні блоки в певній послідовності, в результаті чого персонажі рухаються, стрибають, танцюють, співають і т.п.

Етапи навчання на сьогоднішній день такі:
5-6 років
Курс 1: Візуальне програмування. ScratchJr, Level 1
Курс 2: Візуальне програмування. ScratchJr, Level 2
Курс 3: Візуальне програмування. ScratchJr, Level 3
7- 8 років
Курс 1: Візуальне програмування. ScratchJr
Курс 2: Візуальне програмування. Scratch, Level 1
Курс 3: Візуальне програмування. Scratch, Level 2

Формат уроку ігровий, часта зміна видів діяльності, багато рухів, командних ігор, індивідуальне експериментування з планшетами, групова і парна роботи.
Планшетна частина роботи — це 30% часу всього заняття, 70% часу — це всілякі ігри на розвиток навичок 4С (креатив, комунікація, командна робота, критичне мислення)
У групі 6-8 чоловік, на кожному уроці з групою працюють 2-3 викладача.

Результат кожного рівня — створена дитиною на планшеті власна інтерактивна історія або гра / багатосерійна або багаторівнева, з опрацьованими і вигаданими дитиною персонажами, історією та сюжетом.

Поки діти займаються, у батьків є можливість поспілкуватися один з одним в сусідній кімнаті. Батьківське ком’юніті у нас дійсно приголомшливе, постійно спостерігаючи за власною дитиною на екрані, нон-стоп трансляцію процес навчання.

Хто викладачі?
У нас це Ніндзя (не вчителі, не вихователі:). Молоді, драйвові, з палаючими очима, люблячі дітей, які вміють з ними ладнати, впевнено володіють технологіями (програмісти, project-менеджери), які пройшли спеціальну методичну підготовку з подачі ScratchJr дітям.

Яка вартість навчання?
Оплата за один курс з 12 занять (6 тижнів, 2 рази на тиждень по 60 хвилин кожне) становить 2000 грн.

Як записати дитину на програму?
Крок 1: Заповнити Реєстраційну Форму http://kidit.com.ua/course-order/
Крок 2: Відвідати одне з тестових занять
Крок 3: Підтвердити свою участь, сплативши вартість всієї програми (12 занять)
Крок 4: Надихнутися палаючими очима своїх дітей після кожного заняття :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий